by ပိုပိုေဇာ္(သဘာဝအားအင္)January 5, 2014 at 6:55am
တစ္လကို ေခ်ာကလတ္ ၃ ၾကိမ္ ပံုမွန္စားသံုးျခင္းကို လူ႔အသက္ကို တစ္ႏွစ္ ပုိရွည္ေစတယ္လို႔ ေဆးပညာ မွတ္တမ္းမ်ားအရ ေရးသားေဖာ္ျပ ၾကပါတယ္။
ရက္ ၃၀ အခ်ိန္အတြင္းမွာ ေခ်ာကလတ္ စားသံုးမွု ၃ ၾကိမ္ျပဳလုပ္ျပီး တစ္ၾကိမ္တိုင္းမွာ စားတဲ့ ပမာဏကလည္း ပံုမွန္စားသံုးတဲ့ ပမာဏ တစ္ခုသာ ရွိဖို႔လိုအပ္တယ္လို႔ ဆုိပါတယ္။
Radical လို႔ေခၚတဲ့ ဆဲလ္ကို ဖ်က္ဆီးျပီး ကင္ဆာ ျဖစ္ေစတဲ့ ဆဲလ္တို႔ ေမြးဖြားႏွုန္းကို ေလ်ာ့ခ်ေပးျပီး မေကာင္းတဲ့ ကိုလက္စထေရာ မ်ား ကိုယ္တြင္းမွာ ဖြဲ႔စည္းျခင္းဟာ ျဖစ္ မလာေအာင္ တားဆီး ကာကြယ္ ေပး ပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္မို႔ ေခ်ာကလတ္ ပံုမွန္စားသံုးျခင္းက က်န္းမာေရးနဲ႔ ညီညတ္ရျခင္း ျဖစ္ပါတယ္။ ေခ်ာကလတ္ အနက္ေရာင္ စားသံုးျခင္းက အသက္ပိုရွည္ေစတဲ့ အျပင္ ကိုယ္ခံအားပါ ေကာင္းမြန္ေစ ေၾကာင္း သိရ ပါတယ္။
Aung Kham.
Ref>> dyknow
credit to >>>International news for myanmar.com
တစ္လကို ေခ်ာကလတ္ ၃ ၾကိမ္ ပံုမွန္စားသံုးျခင္းကို လူ႔အသက္ကို တစ္ႏွစ္ ပုိရွည္ေစတယ္လို႔ ေဆးပညာ မွတ္တမ္းမ်ားအရ ေရးသားေဖာ္ျပ ၾကပါတယ္။
ရက္ ၃၀ အခ်ိန္အတြင္းမွာ ေခ်ာကလတ္ စားသံုးမွု ၃ ၾကိမ္ျပဳလုပ္ျပီး တစ္ၾကိမ္တိုင္းမွာ စားတဲ့ ပမာဏကလည္း ပံုမွန္စားသံုးတဲ့ ပမာဏ တစ္ခုသာ ရွိဖို႔လိုအပ္တယ္လို႔ ဆုိပါတယ္။
Radical လို႔ေခၚတဲ့ ဆဲလ္ကို ဖ်က္ဆီးျပီး ကင္ဆာ ျဖစ္ေစတဲ့ ဆဲလ္တို႔ ေမြးဖြားႏွုန္းကို ေလ်ာ့ခ်ေပးျပီး မေကာင္းတဲ့ ကိုလက္စထေရာ မ်ား ကိုယ္တြင္းမွာ ဖြဲ႔စည္းျခင္းဟာ ျဖစ္ မလာေအာင္ တားဆီး ကာကြယ္ ေပး ပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္မို႔ ေခ်ာကလတ္ ပံုမွန္စားသံုးျခင္းက က်န္းမာေရးနဲ႔ ညီညတ္ရျခင္း ျဖစ္ပါတယ္။ ေခ်ာကလတ္ အနက္ေရာင္ စားသံုးျခင္းက အသက္ပိုရွည္ေစတဲ့ အျပင္ ကိုယ္ခံအားပါ ေကာင္းမြန္ေစ ေၾကာင္း သိရ ပါတယ္။
Aung Kham.
Ref>> dyknow
credit to >>>International news for myanmar.com
No comments:
Post a Comment